Ontvangst

Hoe wilt u uw gasten ontvangen?

Gebak

U kunt er dan voor kiezen om uw feest te openen met een heerlijk luxe gesorteerd gebaksbuffet. Of voor grotere groepen een extra luxe taartenbuffet. Dit alles uiteraard met twee keer een kopje koffie of thee. Een gezellig alternatief is een leuk opgemaakt schaaltje met koekjes en bonbons of lekkere petits fours! Ook serveren wij verse slagroomsoesjes. Een echt feestelijke traktatie bij binnenkomst blijft altijd nog de mooi opgemaakte champagnecocktail (ook alcoholvrije!).

Borrelen

Na deze prettige ontvangst voelen uw gasten zich al snel thuis en wordt het tijd om de gezelligheid kracht bij te zetten met een lekker drankje. Drankjes berekenen wij per stuk. Ook bestaat de mogelijkheid drank eventueel ‘af te kopen’, dus 4,5 uur onbeperkt drinken (alle soorten drank!). Wilt u meer controle over het drankgebruik in verband met het budget: kies dan voor onze consumptiemunten! Tijdens dit borrelen kunnen we nog wat te knabbelen verzorgen door middel van luxe opgemaakte schaaltjes met (roomboter) zoutjes en nootjes op de tafels.

Wijnbuffet

Erg verleidelijk voor de wijnliefhebbers is een buffet dat vol staat met heerlijke wijnen die de gasten zelf allemaal mogen inschenken en proeven! Is het niet heerlijk om lekker ontspannen met een door u zelf uitgezochte wijn te relaxen aan een hoge ‘proat-toafel’? Dit staat garant voor een sfeer welke informeel en gemoedelijk is, waarbij uw gasten al snel in de benen komen en uw feest een levendig evenement wordt!