Feest

De perfecte locatie

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? Dan is Partyboerderij Vossenberg de juiste keuze voor u. Waarom? Wij kunnen u gehele feest van a-z verzorgen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een geschikte locatie, maar ook voor de invulling van het gehele programma. Geniet ook van de heerlijke buffetten die we aanbieden. Specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij doen graag die extra stap voor u. Zo zorgen we er samen voor dat er nog lang nagepraat wordt over uw feest.

Welk feest kunnen wij verzorgen?

Een feest voor uw huwelijk, verjaardag, bedrijf of een familiedag? Kies voor Partyboerderij Vossenberg. Wij zorgen voor een fuif om nooit meer te vergeten. Wij kunnen de ontvangst regelen, het programma invullen en u en uw gasten voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Neem gerust uw kinderen mee. Er is van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan films, kleurplaten en natuurlijk ons buitenzwembad. Geef uw feest net dat beetje extra en kies voor een thema. Wat dacht u van een western of casino thema. Wij zorgen voor de aankleding en bijpassend buffet.

Entertainment binnen en buiten

Wij kunnen ook zorgen voor divers entertainment. Zo kunnen u en uw gasten deelnemen aan verschillende leuke spelletjes op onze locatie. Of geniet van de mooie omgeving en ga erop uit met de Swing Trike. Deze aangedreven geveerde driewieler heeft een hoog fun gehalte. Geniet van de Veluwe zonder moe te worden. Daarnaast kunt u ook kiezen om op uw feest te gaan klootschieten of een gps-tocht te maken. Er is van alles mogelijk.

Waarom uw feest organiseren bij ons?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel feestlocaties bij u in de regio. Waarom zou u dan kiezen voor ons? Simpel:

  • Wij verzorgen heerlijke buffetten of catering bij u thuis
  • Entertainment voor jong en oud
  • Uw wensen staan centraal
  • Alles aanwezig voor een themafeest
  • All-in arrangementen mogelijk

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Liever iemand persoonlijk spreken? Kom bij ons langs op locatie of bel: 0578-613800. Kies voor een onvergetelijk feest bij Partyboerderij Vossenberg.