Feest organiseren

Samen zorgen we voor een geslaagd feest

Wilt u een feest organiseren in de omgeving van Gelderland, Overijssel, Utrecht? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Met jarenlange ervaring en de diverse middelen die wij in huis hebben, zorgen we ervoor dat het feest op rolletjes verloopt. Specifieke wensen? Laat het ons weten. Samen kunnen we een top fuif organiseren. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Wilt u een feest organiseren?

Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of een ander feest? Bij ons kunt u terecht het organiseren van elke gelegenheid. Onze medewerkers zetten zich de volle 100% voor u in. Met diverse binnen en buiten activiteiten is er van alles te doen. Geen omkijken naar uw kinderen, want ook voor hen zijn er voldoende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan films of ons buitenzwembad. Wilt u een feestje organiseren op een eigen locatie? Geen probleem. Wij komen graag langs om de catering te verzorgen.

Ook voor themafeesten

Wat is er nu leuker dan een feest organiseren met een bepaald thema? Bij Partyboerderij Vossenberg kunt u kiezen uit diverse thema’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een country en western thema? Kiest u voor een tropical cocktail party? Of ga terug in de tijd met een sixties and seventies party. We zorgen ervoor dat het gehele feest voorzien is van de juiste aankleding, entertainment en passende hapjes en drankjes. Samen gaan we een feestje organiseren waar nog lang over nagepraat wordt. Voor welk thema kiest u?

Waarom een feest organiseren bij ons?

We snappen dat we niet het enige partycentrum zijn waar u uw feest kunt organiseren. Wel doen we net dat ene stapje extra voor u. Bij ons profiteert u van het volgende:

  • Heerlijke buffetten
  • Entertainment voor binnen en buiten
  • Genoeg te beleven voor kinderen
  • Catering aan huis is mogelijk
  • Sfeervolle aankleden en enthousiaste medewerkers

Cocktail party

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor uw feest? Dan hopen we dat we snel iets van u te horen of kom alvast de locatie bekijken. Wilt u eerst meer informatie of hulp bij het organiseren? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Wilt u iemand persoonlijk spreken? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0578-613800. Laat uw feest organiseren door Partyboerderij Vossenberg.