Familiedag

Gegarandeerd een dag om nooit te vergeten

Zoekt u een locatie voor uw familiedag? Stop met zoeken. Bij Partyboerderij bent u aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke familiedag heeft. We helpen u graag bij het invullen van het programma met ons uitgebreid aanbod aan entertainment. Ook kunnen wij de catering verzorgen en hebben wij diverse activiteiten voor uw kinderen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Sfeervolle locatie

Natuurlijk zijn er ook andere feestlocaties waar u uw familiedag kunt organiseren. Toch zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste locatie bieden. Naast een prachtige locatie en aankleding bieden wij een breed scala aan faciliteiten om uw familiedag compleet te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een all-in arrangement? Waarbij uw familieleden hartelijk worden ontvangen met een koffie, thee en een hapje. Daarna kunnen er diverse spelletjes worden gespeeld, zoals het oud Hollandsch Spellen Circuit. Terwijl iedereen fanatiek aan het spelen is, zetten wij een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden voor uw familiedag.

Geniet van heerlijke buffetten

Heeft u een druk programma gepland voor uw familiedag? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de dag kan worden afgesloten met een lekker diner. Zo kunt u bij ons kiezen voor een uitgebreid aanbod aan heerlijke buffetten. Geniet bijvoorbeeld van een bbq buffet, stamppotbuffet, Italiaans buffet of een uitgebreid warm en koudbuffet. Organiseert u uw familiedag op een eigen locatie? Geen probleem. Wij kunnen ook de catering verzorgen bij u thuis. Wij komen langs met heerlijk eten en alle benodigdheden, zoals tenten, stoelen, tafels, borden en bestek. Iedereen uitgegeten? Wij komen langs om alles op te halen inclusief de afwas!

Diverse activiteiten op uw familiedag

Bij ons heeft u keuze uit diverse activiteiten voor binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld van casino gerelateerde spellen waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden of een schilderworkshop. Daarnaast hebben we ook vele activiteiten voor buiten:

  • Eropuit met een elektrisch aangedreven driewieler
  • Klootschieten
  • Een gps-tocht
  • Een huifkartocht
  • Of kies voor een mooie fietsroute

Vertel ons welke wensen u heeft

Bent u overtuigd of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. We zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer: 0578-613800. Uw familiedag organiseert u bij Partyboerderij Vossenberg.