Familie uitjes

Alles onder 1 dak voor een geslaagd feest

Wanneer u familie uitjes organiseert, dan wilt u natuurlijk dat dit een gezellige bijeenkomst wordt. U wilt hiervan nog lang kunnen nagenieten en praten, want dan is het immers een geslaagd familie uitje geweest. Kom naar Partyboerderij Vossenberg. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met de organisatie van uitjes. Het zal u aan niets ontbreken. Wij maken er samen met u een geslaagd feest van.

Familie uitjes volledig op maat

Iedere familie is weer anders. Daarom kunt u bij ons uitjes geheel naar wens samenstellen. U heeft bij ons de keuze uit onder andere het volgende:

  • Altijd heerlijk eten naar wens, waaronder een stampottenbuffet of Italiaans buffet
  • Diverse arrangementen mogelijk om onbezorgd te kunnen genieten
  • Ook voor entertainment kunnen wij zorgen: van een huifkartocht tot solexrit
  • Wij kunnen als afsluiter een themafeest organiseren
  • Ontvangst in stijl door een gastheer of dame

De kleinste gasten ook van harte welkom

Wij begrijpen dat u met uw familie onbezorgd wilt kunnen genieten van uw dag. Daarom doen wij graag dat beetje extra. Bij onze uitjes worden ook de kleinste gasten niet vergeten. Kiest u voor een van onze familie uitjes, dan kunnen wij ook een speciale plek inrichten voor uw kinderen. Zij kunnen dan lekker knutselen of spelletjes spelen. Ook het kijken van een film is mogelijk. Uiteraard zullen wij ook voor wat lekkers te eten en te drinken zorgen.

Daarom kiest u voor Partyboerderij Vossenberg

Wij zijn niet het enige partycentrum dat uitjes organiseert. Omdat wij net wat creatiever zijn dan andere, kunnen wij u en uw familie een onvergetelijke dag bezorgen. Daarnaast:

  • Alle uitjes hebben wij al eens eerder georganiseerd en zijn dus beproefde concepten
  • Wij staan bekend om onze heerlijke keuken en nemen de catering dan graag op ons
  • U kunt vooraf de drankjes afkopen, zodat u achteraf geen vervelende verrassingen krijgt
  • Onze medewerkers stellen graag de perfecte familie dag voor u samen
  • Wij doen ons uiterste best om deze dag onvergetelijk voor u te maken

Kom de sfeer eens proeven!

Benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen? Kom dan gerust eens langs. Onze medewerkers en de koffie staan voor u klaar. Wij kunnen dan geheel vrijblijvend een programma voor u opstellen. U kunt natuurlijk ook bellen voor meer informatie: 0578-613800. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Uw adres voor familie uitjes is Partyboerderij Vossenberg.