Dagje uit

Gegarandeerd een succes

Voor een dagje uit zit u goed bij Partyboerderij Vossenberg. Wij bieden u de perfecte locatie voor een onbezorgd dagje weg. Samen met u bespreken wij graag hoe wij u kunnen helpen. Wij maken een dagprogramma op maat voor u. Wilt u graag dat wij de catering verzorgen? Of sluit u uw dag uit graag met een themafeest? Wij regelen het voor u. Onze medewerkers doen er alles aan om u een leuke tijd te bezorgen.

Alles voor uw dagje uit

U kunt ook de keuze maken om een actief dagje weg te ondernemen. Een ideale manier om elkaar wat beter te leren kennen of gewoon veel plezier te hebben. Wij kunnen onder meer het volgende voor u organiseren tijdens uw dag uit:

  • Maak een tocht met de swing trike, een elektrisch aangedreven driewieler
  • Ga schat zoeken met een gps onder het genot van drinken en eten
  • Kies voor een huifkartocht

Geniet van onze hapjes en drankjes

Niet alleen staan wij bekend om onze leuke dagjes uit, maar ook om het heerlijke eten dat wij serveren. U kunt bij ons kiezen uit diverse buffetten. Sluit u uw dagje uit af met een Italiaans buffet? Of kiest u toch liever voor onze stamppotten? Ook kunt u uw dagje weg beginnen met een hapje en drankje. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.

5 redenen om voor ons te kiezen

U kunt ook bij iemand anders uw dagje weg plannen. Maar wij zijn er toch van overtuigd dat wij de juiste locatie zijn voor uw dag uit. U profiteert bij ons altijd van het volgende:

  1. Uw dag kan helemaal naar wens worden ingedeeld
  2. U kunt de drank afkopen, zodat u vooraf weet wat het kostenplaatje is
  3. U profiteert van een klantgerichte en persoonlijke aanpak
  4. Wij weten wat werkt en niet en dat vertellen wij u graag
  5. Wij houden rekening met speciale (dieet)wensen

Graag wat meer weten?

Wilt u graag meer weten wat er mogelijk is bij ons voor uw dagje weg? Of wilt u graag uw dag uit bij ons plannen? Neem dan contact of kom eens langs. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen doen. Bel naar: 0578-613800. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons ook mailen: info@partyboerderijvossenberg.nl. Organiseert u uw dagje uit ook bij Partyboerderij Vossenberg?