Bijzondere vergaderlocaties

Kies eens voor een andere omgeving

Lang gezocht naar bijzondere vergaderlocaties? Neem eens een kijkje bij Partyboerderij Vossenberg op de Veluwe in Gelderland. Wij hebben alles in huis om uw vergadering te faciliteren. Ga even weg uit uw kantoor en kies voor een nieuwe, inspirerende omgeving. Als u kiest voor andere vergaderlocaties, kan dit weleens bijzondere ideeën bij u en uw collega’s opwekken. Misschien zorgt dit zelfs voor een frisse wind in uw bedrijf. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten. Al veel bedrijven uit Gelderland, Overijssel, Zwolle, Apeldoorn en Utrecht zijn u voorgegaan en hebben gekozen voor onze vergaderruimte. Bent u de volgende die bij ons komt vergaderen?

Stop met zoeken naar bijzondere vergaderlocaties

Wij snappen dat het fijn kan zijn om even weg te zijn van kantoor. Of misschien zoekt u wel naar vergaderlocaties waar u samen kunt komen met collega’s van verschillende vestigingen. Wij bieden een uitstekende plek in de Veluwe. We bieden voldoende parkeergelegenheid en verschillende bijzondere zalen. Kom alvast de sfeer proeven door een kijkje te nemen op onze vergaderlocaties. Een van onze medewerkers neemt graag met u alle mogelijkheden door.

Keuze uit verschillende bijzondere buffetten en dranken

Wij kunnen ook de buffetten en dranken voor uw vergadering verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een vergadering laat in de middag? Wij hebben diverse opties voor maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid warm en koud buffet, een stamppot buffet of een Italiaans buffet. Uiteraard serveren wij ook koffie, thee en gebak. Toch liever een borrel? Geen probleem! Alles is mogelijk bij Partyboerderij Vossenberg. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Partyboerderij Vossenberg?

We snappen dat u kunt kiezen uit vele bijzondere vergaderlocaties. Waarom moet u voor ons kiezen?

  • Een van de mooiste vergaderlocaties in Epe en regio
  • Lekkere buffetten
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Diverse zalen beschikbaar
  • Genoeg parkeerruimte

Wilt u door ons uw feest laten verzorgen?

Zoek niet verder naar vergaderlocaties en kies voor een bijzondere plek. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Een van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien. Wilt u liever direct iemand spreken? We zijn te bereiken op het nummer: 0578-613800. Stop met het zoeken naar bijzondere vergaderlocaties en kies voor Partyboerderij Vossenberg.