Bedrijfsuitjes

Bedrijfsfeesten en activiteiten voor uw personeel

Bedrijfsuitjes organiseren is een van de mogelijkheden om uw personeel een extraatje te geven. Als de bedrijfsuitjes er de laatste jaren bij zijn ingeschoten dan is het nu wellicht de tijd om de bedrijfsuitjes dit jaar weer eens te organiseren. Zeker als mensen in uw bedrijf elkaar niet iedere dag zien of heel erg druk zijn, is op een andere manier tijd met elkaar doorbrengen belangrijk voor de onderlinge sfeer. Door elkaar in een andere setting te ontmoeten ontstaat vaak ook een (nog) betere werksfeer.

Waar moet u aan denken bij het organiseren van de bedrijfsuitjes

Bij het organiseren van de bedrijfsuitjes is het belangrijk om goed naar uw doelen te kijken en de wensen van uw personeel te kennen. Passen bedrijfsuitjes met fysieke inspanning het best bij de doelstelling en wensen of gaat u toch liever voor een gezellige feestavond? Als u een budget reserveert en u maakte voorheen gebruik van de fiscale aftrekmogelijkheden, realiseert u zich dan dat de regels de afgelopen jaren strenger zijn geworden. Als ervaren organisator van bedrijfsevenementen zijn we uiteraard goed op de hoogte. We geven u daarover graag meer uitleg.

Diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes

We maken alle bedrijfsuitjes tot een uniek gebeurtenis voor u en uw medewerkers. We hebben daarvoor een ruime keuze uit themafeesten, arrangementen, activiteiten en niet te vergeten ons lekkere eten. Bij arrangementen in onze boerderij geniet u in een sfeervolle omgeving van onze specialiteiten. Bij activiteiten buiten ons centrum kunt u ook gebruik maken van onze cateringservice. Wilt u wat langer blijven of gaat u na een lange feestavond liever niet meer naar huis? Bekijk dan op deze website de mogelijkheden die onze camping met zwembad biedt.

Bedrijfsuitjes

De voordelen van Partijboerderij Vossenberg in het kort

  • Mooi gelegen partijboerderij, centraal op de Veluwe in Gelderland
  • Bosrijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten
  • Maatwerk voor ieder feest
  • Veel keuze in verschillende zalen en een groot terras
  • Ervaren personeel dat meehelpt bij uw organisatie

Mogen wij ook uw bedrijfsuitjes verzorgen?

We geven u graag meer informatie over al onze mogelijkheden. Ook geven we u graag de gelegenheid om persoonlijk bij ons langs te komen om eerst te kunnen kijken. Voor meer informatie belt u met 06-17585745 of stuurt u een mail naar info@partijboerderijvossenberg.nl.