Partycentrum

Beleef een onvergetelijke dag

U bent op zoek naar een partycentrum? Dan is Partyboerderij Vossenberg de juiste keuze. Een sfeervolle locatie met vele mogelijkheden. Heerlijke buffetten, entertainment binnen en buiten en een sfeervolle aankleding. Wilt u een themafeest, huwelijksfeest of verjaardag organiseren? Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee. Ons doel is om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen in ons partycentrum. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Divers entertainment binnen en buiten

Ons partycentrum heeft divers entertainment voor binnen en buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende pub games spelen, win leuke prijzen met de casinospellen, of kies voor een van de leuke buitenactiviteiten. Ga bijvoorbeeld voor klootschieten, een gps-tocht of een ritje met een solex. Ook kunt u bij ons een schilderworkshop of cursus bloemschikken volgen. Het is allemaal mogelijk in ons partycentrum. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten.

Heerlijk eten

Bij partycentrum Vossenberg hebben we diverse heerlijke buffetten waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een barbecue buffet, stamppotbuffet, Italiaans buffet, ijsbuffet of een warm en koud buffet. Uiteraard kunnen wij ook alle drankjes verzorgen. Een feest op uw eigen locatie? Geen probleem. Wij komen graag langs en regelen de catering. Een tent, podium, borden en bestek nodig? Dat kunnen we ook allemaal leveren. Wij zorgen ervoor dat het u in ons partycentrum aan niks ontbreekt.

Waarom kiezen voor ons partycentrum

We zetten graag nog even voor u op een rijtje waarom wij uw ideale feestlocatie zijn:

  • Sfeervolle locatie
  • Verschillende arrangementen beschikbaar
  • Heerlijke buffetten
  • Entertainment voor binnen en buiten
  • Alle benodigdheden voor uw feest hebben wij in huis

Wilt u uw feest inplannen?

Opzoek naar een partycentrum voor uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest of bijvoorbeeld uw verjaardag? Laat u overtuigen en kom een keer de sfeer proeven bij ons op locatie. Wilt u meer informatie of direct uw feest plannen? Vul dan het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Spreekt u liever iemand persoonlijk? Bel dan naar het telefoonnummer: 0578-613800. Beleeft u binnenkort ook een onvergetelijke dag in ons partycentrum?