Partycentrum Veluwe

Welkom op de Veluwe

Centraal gelegen op de Veluwe, in een bosrijke bijzondere omgeving bevindt zich de locatie van onze feestlocatie: partycentrum Vossenberg. Voor liefhebbers van de Veluwe een geliefde plek voor een bedrijfsuitje, familiedag of themafeesten. Maar ook voor degenen die willen vergaderen is onze locatie en zalen op de Veluwe altijd een geslaagde plek. Wat voor een feest u ook wilt organiseren; wij maken het af met onze ambiance, gevoel voor stijl en lekker eten.

Zaalverhuur op de Veluwe

U kunt bij ons een zaal huren waarin u alle soorten feesten kunt geven. Of u nu een themafeest, verjaardag, bruiloft of een afscheidsfeest wilt vieren. Bij partycentrum Vossenberg doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Wilt u zich geen zorgen hoven maken om alle bijzaken van de organisatie van een feest, laat dit dan aan ons over. U kunt uiteraard ook een zaal huren en de organisatie zelf op u nemen. In beide gevallen denken wij graag met u mee.

Ontspannen op je eigen bruiloft

Uw bruiloft vieren in onze partyboerderij op de Veluwe, dat vinden wij een eer. Op deze belangrijke dag in uw leven willen wij er alles aan doen om het feest compleet te maken. Wij hebben diverse arrangementen voor bruiloftsfeesten, maar u mag zelf natuurlijk ook een en ander samenstellen. Wij helpen u hier graag mee. Heeft u hier vragen over? Kom dan eens bij ons lang om de sfeer te proeven en een bakkie te doen. U mag ons natuurlijk ook bellen om te informeren.

Geschikt bedrijfsfeest en personeelsuitje

Een bedrijfsfeest bij partycentrum Vossenberg is voor ons een feest om te organiseren. Wat wilt u? Een casino, een balzaal of een ouderwetse competitie in pub games? Alles kan en mag. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen het u graag! Bel of mail ons.

Origineel vrijgezellenfeestje

Lekker een vrijgezellenfeest zoals niemand het ooit beleefde. Wie heeft er nu zo’n heerlijk zwembad? Kom bij ons zwembad je vrijgezellenfeestje vieren en laat je door ons bedienen. Wij zorgen er graag samen met jou voor dat dit echt een onvergetelijke avond zal worden. Uiteraard hebben wij nog meer goede ideeën voor jouw vrijgezellenfeest op de Veluwe. Bel ons en kom daarachter.

Bijzondere vergaderlocatie in de Veluwse natuur

Vergaderen in de bosrijke en bijzondere omgeving van de Veluwe, het kan bij de Vossenberg. Wij bieden diverse vergaderlocaties aan bij ons op de Veluwe. Wilt u hier gebruik van maken? Dat kan! Wij denken graag met u mee, zodat u de meest geschikte een bijzondere vergaderruimte vindt.

Het is ook mogelijk om uw vergadering uit te breiden met catering mogelijkheden of teambuilding activiteiten. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dagje weg organiseren op de Veluwe

Wij organiseren voor u en uw familie en/of vrienden ook dagjes weg. Wilt u samen op weg op onze solexen? Of lekker hobbelen in de huifkar? Een spannende GPS tocht? Er is nog veel meer mogelijk. Voor een geslaagd dagje weg op de Veluwe kunt u het beste beginnen bij partycentrum Vossenberg.

Bedrijfsuitje/teamuitje

Met uw team een dagje weg? Wij nemen u alle organisatie uit handen. Zodra wij weten waar uw team aan toe is, relen wij alles voor u. Van begin tot eind van A tot Z. Aan het einde kunt lekker blijven borrelen. Wij verzorgen de leukste dag met onze teambuilding activiteiten en andere evenementen. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Leuke familiedag

Lekker kletsen met uw schoonmoeder terwijl u beiden een vers bakje koffie krijgt. Of misschien niet met uw schoonmoeder, maar uw favoriete neef? Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft voor een fijne familiedag op de Veluwe.

Wij bieden verschillende binnen- en buitenactiviteiten zodat er voor ieder wat wils is. Dit in combinatie met de prachtige Veluwse natuur, maakt ons tot een perfecte locatie voor uw familiedag of familie uitje.

Catering

Uw avondeten professioneel laten serveren? Wij komen graag bij u aan huis of op een andere locatie op de Veluwe om u te verwennen met de heerlijke hapjes en drankjes van onze keuken. Informeer eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden van partycentrum Vossenberg.

Naast de vele verschillende buffetten en desserts, bieden wij ook arrangementen aan. Zo sluit uw catering bijvoorbeeld perfect aan op uw themafeest of bruiloft.

Vergaderen? Uitje? Catering of feestje? Alles kan!

Wij willen u van harte welkom heten op onze locatie op de Veluwe en wij wensen u een prettig verblijf bij onze medewerkers. Ons team zal er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Dat vinden wij niet meer dan normaal. U kunt ons telefonisch bereiken via 0578-613800.
Gastvrij zijn en blijven, dat is ons credo. Wees welkom en kom genieten van de mogelijkheden die partycentrum Vossenberg op de Veluwe te bieden heeft.