Creatieve activiteiten

Bekijk al onze creatieve activiteiten

Schilderworkshop

Henk Nyenhuis uit Zwolle creëert met de gasten een ontspannen en inspirerende sfeer. Ook heeft Henk onze sfeervolle kelder onder handen genomen en opgeleukt met een aantal van zijn creaties.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden maar natuurlijk is er veel meer mogelijk.

Workshop ‘Dikke dames schilderen’

Met een heerlijk fout vooroordeel over voluptueuze dames gaan we aan de slag. Denk aan een vleugje ondeugd, humor, kleurrijke karakters en natuurlijk mooie wulpse rondingen, allemaal samengevat in een zelfgemaakt kunstwerk. deze workshop zelf is een plezier om aan deel te nemen.

Workshop ‘Pop art’

Popular Art, kortweg “Popart” is een zeer herkenbare kunststroming. Alledaagse zaken uit stripverhalen, reclame, televisie, tijdschriften en bekende personen worden op het doek verwerkt tot kunst. Na deze workshop kun je jezelf met speels gemak in het rijtje Warhol, Lichtenstein en Richard Hamilton zetten met je eigen “Popart Painting”.

Workshop ‘Herman Brood stijl’

De Zwolse artiest Herman Brood maakte, na een veelbewogen leven als muzikant, furore als schilder. Met zijn herkenbare, nonchalante stijl werd hij een zeer bekend en veelbesproken kunstenaar. Centraal in deze workshop staat de typische, expressieve “Brood-stijl”. Onthoud de Quote van Brood:”Een schilderij kan niet mislukken. In de kunst bestaat mislukking niet”

Bloemschikken

Zin in een gezellige avond of middag? Dat kan met de gezellige meiden van stijlvol uit Epe. Wat dacht je van:

Structuur boeket maken:

Leuk om iemand mee te verrassen of leuk voor thuis een bloemetje. Dat staat toch altijd gezellig.

Bloementaart maken:

We gaan eerst de basis bekleden met mos en daarna wordt de 2de “taart” erop bevestigd. Deze “taart” gaat u vullen met verse bloemen en werken hem af met natuurlijke materialen.

Krans met zijden bloemen:

Bij deze workshop gaat u een krans beplakken met diverse materialen die houdbaar zijn en ook nog eens buiten onder een luifeltje goed blijven.

Tas van mos maken:

De tas wordt gevuld met oase en bloemen. Een leuke aanwinst om later weer op te vullen met gezellige plantjes.