Bedrijfsuitje

Bedrijfsfeesten versterken de onderlinge band

Een bedrijfsuitje is meestal iets waar uw personeel naar uitkijkt. Ieder bedrijfsuitje geeft mensen de gelegenheid om collega’s beter te leren kennen. De setting van het bedrijfsuitje blijft toch altijd anders dan de normale werkomgeving. Er is meer gelegenheid om tot andere gesprekken te komen dan op de werkvloer. Een gevarieerd aanbod van entertainment of activiteiten zorgt er dan al snel voor dat collega’s een prettig gevoel met elkaar delen.

Hoe wilt u dat uw bedrijfsuitje er uit ziet?

Wilt u een feest met veel entertainment of toch liever bedrijfsuitje vol met activiteiten? Het ligt er natuurlijk aan wat het beste bij uw bedrijf past en hoe uw budget eruitziet. In welk seizoen wilt u uw bedrijfsuitje plannen? De winter is niet geschikt voor elke buitenactiviteit en op een mooie zomeravond zijn de meesten het liefst op een terras te vinden. Denk in elk geval vooraf goed na over wat u en uw medewerkers het liefst willen. Vrijwel altijd kunnen we de ideeën aandragen die ook uw bedrijfsfeest tot een perfect evenement zullen maken.

Hoe maken wij uw bedrijfsuitje tot een perfect evenement?

Wij zorgen voor maatwerk bij het regelen van uw bedrijfsuitje. We zijn niet afhankelijk van een seizoen en verzorgen de binnen- en buitenactiviteiten zoals u dat wenst. Vooraf bespreken we uw wensen en maken de afspraken. U weet op deze manier precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Wilt u uw collega’s laten kennismaken met een spannende buitenactiviteit? Prima, dat regelen we voor u. Toch liever een knallende feestavond met veel entertainment? Ook dat komt helemaal voor elkaar. Kortom, we zijn flexibel in ons aanbod en staan garant voor een bedrijfsfeest waar nog lang over gesproken zal worden.

Bedrijfsuitje

Waarom kiezen voor Partyboerderij Vossenberg?

  • Mooie locatie op de Veluwe in Gelderland
  • Tevreden klanten in de omgeving van Overijssel, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle hebben hier hun bedrijfsuitje door ons laten uitvoeren
  • Zeer gevarieerd aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten
  • Entertainment en workshops op maat
  • Gezellige zalen en terrassen

Meer informatie nodig of direct reserveren?

Heeft u belangstelling om uw bedrijfsuitje door ons te laten verzorgen? Of wilt u meer informatie hierover of over een van onze andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-17585745 of mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Bekijk ook de mogelijkheden die onze verschillende zalen bieden. U kunt de zalen alvast online bekijken via deze website. Wilt u eerst persoonlijk een kijkje komen nemen? Dat is uiteraard ook mogelijk.